bgzh-CNendekkrutrukuz

Пролетен концерт

15Мар2013
0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Пролет е! В контраст със студеното време децата от начален курс на училище „Малкият принц” отпразнуваха сезона на събуждащата се природа с горещи ритми. {socialbuttons} Много музика, усмивки, цветя и слънчево настроение заредиха зала „Вапцаров” с позитивни емоции. Всеки клас се изяви на сцената музикални и танцови изпълнения, поднесени с много артистичност и темперамент.

Гости на празничния концерт бяха първенците от VІІ Математическо състезание „Малкият принц”. В тазгодишното издание, 92 деца заеха почетните от І до VІ място във всяка възрастова група.

Най-креативните състезатели, с нестандартно логическо мислене и творчески способности бяха отличени с 10 златни, 21 сребърни и 19 бронзови медала. В официално приветствие към талантливите млади математици, професор Боян Медникаров, началник на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", обяви специалната награда за участниците, класирани от І до ІІІ място – посещение на Планетариума и на най-новия навигационен тренажор "Корабен мостик". Всички участници, класирани от ІІІ до VІ място, получиха "Ваучер за красив ум" - посещение на Клуб "Интелект" в училище "Малкият принц" на 3 юни, по случай Деня на детето.

Благодарим на представителите от РИО-Варна, които откликнаха на поканата ни за връчване на многобройните грамоти и медали от VІІ Математическо състезание „Малкият принц”: г-жа Ирена Радева - Началник отдел „ИОМД” , г-жа Севдалина Георгиева, Старши експерт по математика и ИТ и г-жа Диана Панова - Старши експерт по начално образование.


С пролетно настроение и слънчеви усмивки Ви пожелаваме до нови срещи, приятели!

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога