bgzh-CNendekkrutrukuz

Нашите успехи в начален етап за първия учебен срок

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Срочни номинации - Частно училище "Малкият принц"

С многобройни отличия, грамоти, медали и сертификати завърши първият учебен срок при учениците от начален етап на училище “Малкият принц”.

В приятелска и непринудена атмосфера, с интересни игри, музика, песни и вълнуващи предизвикателства преминаха празниците по класове. И макар че при по-малките ученици срочното отразяване на знания и умения е само с качествена оценка, огромното количество аплодисменти и споделена радост бе най-голямата награда за всеки отличен.

В есенния кръг на състезанието “Математика без граници", от участвалите 53 ученици, 24 са на почетната стълбичка:
Магдалена Янчева, Магдалена Панайотова, Рая Златкова от II клас; Матей Вълчев, Калоян Пандов от III клас със златни медали.
Симон Манолова, Християн Николов, Калина Стойчева, Симона Чернева, Елена Джурова, Иван Найденов, Калина Трайкова, Клаудия Айело, Николай Драгиев от II клас със сребърни медали.
Димитър Георгиев, Евгени Шкуратов, Ханю Чжоу, Клара Капричева, Никола Градинаров, Яница Трифонова от II клас и Неда Маргитина от III клас с бронзови медали.

В престижния математически турнир “Иван Салабашев” отлично се представиха първокласниците: Любо Велинов - II място,
Силвия Пенчева и Гергана Димитрова - III място.

В първия кръг на националното състезание по български език “Любословие” участваха 67 ученици от начален етап, като всички те са класирани на втори кръг на състезанието.

В традиционните състезания на Съюза на българските начални учители “Аз рисувам”, “Аз и природата", участие взеха съответно 48 и 55 деца, като всички са се представили отлично, а с максимален брой точки са над 80% от учениците.

Резултатите от състезанието “Аз и числата” все още не са обявени, но ние сме уверени, че нашите малки математици отново са се справили блестящо. Когато са готови ще ги обявим тук.

Постоянство, дисциплина и завидна екипна работа показаха учениците ни в индивидуалните и отборни спортни състезания. В “Ученическа купа Варна” по лека атлетика, момичетата завоюваха призовите места - отборът I-II клас спечелиха златни медали, а III-IV клас - бронзовите. Отборът на момчетата в по-голямата възрастова група също се класира на трето място.

В щафетните игри “Бързи и сръчни” децата от първи и трети клас се окичиха с бронзови медали, второкласниците се класираха на четвърто място, а четвъртокласниците завършиха седми.

Благодарим на всички ученици за безбройните поводи за радост и гордост и им пожелаваме да бъдат все така мотиварани, търсещи, всеотдайни, вдъхновяващи и успешни!

Състезания

Спорт

Нашите успехи в начален етап за първия учебен срок - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога