bgzh-CNendekkrutrukuz

Морска седмица - Попътен вятър!

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Морска седмица - Попътен вятър! - Частно езиково училище "Малкият принц"

Горещи емоции и много “мокри" изненади съпътстваха приключенията на децата от Лятно училище “Малкият принц” по време на “Морската седмица”.

Уроците по плуване и спортни игри в басейна дадоха висок старт на веселите забавления. Вълнуващото пътуване с лодка разкри пред малките пътешественици неповторимата красота на флората и фауната по устието на река Камчия. Предизвикателствата продължиха с пиратско парти. Състезателните игри “На палубата”, “Бързият юнга” и “Черната перла” провокираха бързината, ловкостта и съобразителността на участниците. На плажа в Аспарухово, децата имаха възможност да изпитат своята сила, смелост и издръжливост в уроците по уинд-сърф, да усъвършенстват работата в екип при гребането с каяк и разходката с катамаран. Кулминацията на водните приключения беше на Морска гара, където ги очакваха два пиратски корба. Малките моряци отплаваха в морето за забавен пиратски двубой и морско кръщене.

Попътен вятър, приятели! Очакваме ви и следващата седмица за “Сървайвър в гората”, за да създадем заедно още незабравими летни спомени.

Морска седмица - Попътен вятър! - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога