Юбилеен концерт 20 години
Частна детска градина „Малкият принц”


Благодарност към всички, които откликнаха на нашата покана да празнуваме заедно 20-те години неукротима енергия на нашето порастване!

Благодарност към звездния екип на „Малкият принц“ - деца, ученици, родители, приятели, с които вече 20 години заедно вървим по необятния път на знанието, обичта и мечтите, и търсим истинските неща със сърцето си!

Както Малкият принц пътува, задава своите въпроси и търси непреходното, ценното – така и ние 20 години заедно изпитваме верността си към една идея, радостта си от истинското приятелство, смелостта си да разбираме, благородството да прощаваме, красотата да общуваме, благодарността към жеста, вниманието...ДОВЕРИЕТО!


Да си пожелаем да запазим по-дълго в себе си детското любопитство, изследователския дух и вдъхновение!

Да си пожелаем смели мечти и безкрайни хоризонти с „Малкият принц“ и през следващите 20 пъти по 20 години! Нашите деца и ученици дават сериозна заявка за професионална реализация в полза на обществото като настоящи и бъдещи „Личности на успеха“.


Скъпи абитуриенти, пожелаваме ви оптимизъм и вдъхновение, при овладяване най-високите върхове на академичната наука! И както

Софокъл е казал “Характерът на човека е негова съдба!” Желаем Ви силен характер и щастлива съдба в университета на живота!
Eкипът утвърждава самостоятелна и проактивна училищна политика, в уникална структура – детска градина – училище – гимназия, работеща с единна стратегия за развитие на потенциални заложби и способности.
Oбграждаме децата с любов и внимание, и ги учим да пътуват с Малкият принц на планетите на обичта, добротата и красотата.
Съхраняваме детското любопитство и любознателност към света и развиваме изследователски дух – да търсят, откриват, намират, разбират....


Стимулираме инициативност, самостоятелност и творческа активност, развиваме интелект и креативно мислене.

Учим децата на етикет, добри маниери и култура на общуване, възпитаваме отговорност, добродетели и ценностна система.

Откриваме таланти и чрез изкуството обогатяваме духовния свят на децата.

Привличаме съмишленици - учители и родители, отдадени с любов на децата.

Споделяме единна визия и мисия за иновативна образователна политика, адекватна на светоусещането на новите деца.

С Малкият принц преоткриваме красотата на човешките взаимоотношения в общуването, за да живеем в хармония и толерантност.


20 години
Заедно създаваме личности на успеха!


С цялото си сърце благодаря на екипа на "Малкият принц", който се е превърнал през годините, като част от моето семейство. За оказаната помощ в личностното ми изграждане. Винаги съм знаела, че съм късметлийка да отрасна в тази среда с тези уникални преподаватели, които с годините се ...

Аделина Христова
Drama : Acting for Stage and Media, University of West London
„– Сбогом – каза лисичето. – Ето моята тайна. Тя е много проста: най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.” В детска градина и училище „Малкият принц” чрез сърцето аз почувствах най-същественото и разбрах най-важното. През тези 12 години,които съм прекарала...

Косара Цонева
8 клас, Американски Колеж, София
Сега са 20 години, а аз помня когато бяха 1, 2 и т.н., защото бях част от началото! Началото на "Малкият принц", но и моето лично начало, за което съм благодарна всеки ден, че ми се е случило. Щастлива съм, че съм била в точно тази среда, с...

Диляна Милева
LSC London Bachelor of Arts in Business Studies, в момента моден дизайнер за 'de Art', София, България