bgzh-CNendekkrutrukuz

Дарина Валеева

Дарина Валеева - Частна детска градина "Малкият принц"

Спомените ми, свързани с училището и гимназията са най-топли и запомнящи се, благодарение на искреното и всеотдайно отношение на всеки един учител, с част от които и до днес сме близки.

Представете се като личност, творчески път, настояща реализация, работа, позиция, собствен бизнес…
Казвам се Дарина Валеева и съм собственик на фирма за Недвижими Имоти “Дарина Привее Инвестментс”, основана в гр. Варна през 2013 година. След обучението ми в гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери”, завърших висшето си образование със специалност Право - магистърска степен.
В допълнение към основната ми юридическа диплома се обучавах и развивах в други сфери и придобих знания и дипломи в специалност “Педагогика Монтесори от 0-6 г.” - Асоциация Монтесори, “Медицинска козметика” - гр. Варна; “Бизнес английски” - Малта.
Творческият ми път ме отведе до реализация на една моя мечта, а именно издаването на моята книга “Слаб Играч”.

8 години бях част от училищната общност на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"

Споделете спомени, мисли, емоции и чувства, които и днес вълнуват сърцето Ви.
Спомените ми, свързани с училището и гимназията са най-топли и запомнящи се, благодарение на искреното и всеотдайно отношение на всеки един учител, с част от които и до днес сме близки. Връзката, доверието и приятелството, които ние създадохме ни обедини в развиваща се общност, от която имаш желанието да учиш, да градиш, да бъдеш.

Кои от ценностите и качествата на “Малкият принц” споделяте в живота си?
“Малкият принц” е една стабилна основа и пример за човешките ценности, принципи и морална етика. Всеки, докоснал се до нея, има големи възможности да гради своето бъдеще по уникален и успешен начин. Благодарна съм, че “Малкият принц” е място, в което всичко е взаимност, уважение, приятелство, подкрепа, развитие и иновации, традиции, доверие и шанс за много знания и постижения!

Бихте ли отправили поздрав, идея, послание за 30-годишнината на "Малкият принц"?
Поздравявам екипа на “Малкият принц” с навършването на 30-годишния юбилей и пожелавам още дълги години да споделя с нашите деца своя опит, знания и любов.
С уважение и благодарност!

Още интервюта!