bgzh-CNendekkrutrukuz

Годишен концерт на Частна детска градина “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Пътешествие в света на приказките - Частна детска градина "Малкият принц"

Незабравим спомен остави в сърцата на деца и родители Годишният концерт на ЧДГ “Малкият принц", изпълнен с много настроение, прекрасни емоции и радост.

На красиво пътешествие в света на приказките се отправиха приказни герои, родители гости, водени от закачливия Карлсон и добрата Фея.

Най-малките разказаха с танц приказката на Сотеев “Пиленцето и патенцето”. Атрактивните им костюми на весели патенца и пиленца и непринудената артистична игра, получиха заслужени аплодисменти от публиката.

Децата от първа група изтанцуваха приказката “Снежанка и седемте джуджета", точно както героите от приказката. А втора група пресъздадоха идеята и представиха на сцената фантастичния валс “Цветята на малката Ида".

Трета група се изявиха по достойнство, показвайки не само координация на пораснали деца, но гация, етикет и маниер, като принцове и принцеси от приказките на братя Грим.

С изящен валс на розите се представиха и децата от четвърта група, посрещайки Малкия принц и лисицата, подарила му соята съкровена тайна, че “най-хубавото се вижда само със сърцето, а най-същественото е невидимо за очите”!

Изненада за всички беше срещата с първия малък принц от 1993 г. - Павел Василев, долетял от САЩ, за да поздрави децата и да връчи свидетелствата за завършване на подготвителна група. Павел сподели, че носи в сърцето си идеята и ценностите на “Малкият принц”, пренесени в испанската детска градина, където дъщеря му посещава група “El Principito” (малкият принц).

С настроение и песни изпратихме децата от детската градина в първи клас на Частно езиково училище “Малкият принц”.

На добър час, очакваме Ви на есен за ново пътешествие в света на знанието, науката и изкуството, и красотата на човешките отношения, завещани ни от Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Благодарим на родители и гости за съпричастието, доверието и спонтаните вълнения с песните от детството “Детство мое" и “Приятелство".

Мили приятели на “Малкият принц”, каним Ви на шуро, приключенско лято по суша, въздух и вода с летните програми на Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц”!

Годишен концерт на Частна детска градина “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 01 Мар 2024
  Баба Марта Цял ден

 • 01 Мар 2024
  Посрещаме Баба Марта с група "Розичка" и група "Приятелство" от 16:30ч. до 17:00ч.

 • 03 Мар 2024
  Национален празник Цял ден

  Ден на Освобождението на България от османско иго.

 • 01 Мар - 04 Мар
 • 04 Мар - 08 Мар
 • 16 Мар - 22 Мар
 • 21 Мар - 08 Апр
 • 05 Апр - 21 Апр
 • 01 Май - 18 Май
 • 20 Май - 26 Май
 • 27 Май - 01 Юни