bgzh-CNenderuuk

Тържествено начало

11Сеп2023

Тържествено начало

 395  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Тържествено начало с "Малкият принц"

Отново заедно в новата учебна 2023-2024 година с децата от Частна детска градина “Малкият принц”.

Балони, цветя, звънки гласове и усмихнати лица, радост, еуфория, вълнение… в 11-тия ден на септември. Празничното събитие събра малки и големи деца, учители, родители и гости.

С увереност и настроение първи на сцената се изявиха представителите от група “Звездичка”, най-големите. Старателно се бяха подготвили с танц, стихотворение и песен и сложиха начало на тържеството. След своите изпълнения те заявиха подкрепа и приемственост като поканиха на сцената най-малките дечица от групите “Розичка” и “Приятелство”. Под звуци на любима народна песен, всички се хванаха за ръце на кръшно българско хорце.

Група “Лисичка” омагьоса публиката и вдигна нивото на емоциите в залата с изпълнението на италианска тарантела. В ефирни рокли като истински дами “лисичките” бяха поведени от своите кавалери и отнесени от магията на танца. Нежно, красиво и запомнящо се изпълнение.

Тържествено начало с "Малкият принц"

“Слънчицата” от втора група се бяха превърнали в мечета, танцуващи сред гората. Тук сладко заспиваха, ту после се събуждаха и захващаха забава с песнички и танци, точно както всяко мече знае… Весело, с много настроение беше представянето им.

Гост в този специален есенен ден беше бате Ицо, който в ролята на художник представяше децата от всяка група. С четка и боички направи тематични ръчно изрисувани плакати, с имената на всички деца. Те вече греят в стаите, оцветени от децата, скъп спомен от празничния ден.

Бате Ицо ни запозна с една малко непослушна, но изключително забавна кукла която си правеше доста шеги с него. Тази негова приятелка покани децата на един щур и смешен танц, по време на който настана истинска веселба.

Финалът на официалното откриване на учебната година, беше толкова вълнуващ, както и началото. Целият екип на Частна детска градина “Малкият принц”, заедно с всички малки принцове и принцеси, се качиха на сцената и изпяха песента “Дъгата” - с пожелание да е цветна и вълшебна учебната година. Ще добавим и още… да е здрава, успешна, ползотворна, вълнуваща, незабравима, изпълнена с усмивки, любов и благослов! Да бъде!

Тържествено начало - 5.0 out of 5 based on 7 votes

Предстоящи събития

 • 03 Юни 2024
  Лятна програма от 03 юни до 30 август от 00:00ч. до 00:00ч.

  За деца от детска градина "Малкият принц"

 • 03 Юни 2024
  Лятно училище "Малкият принц" от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 02 Авг 2024
  Лятна ваканция от 02 до 30 август от 00:00ч. до 00:00ч.

  За ученици от училище "Малкият принц" и гимназия "Екзюпери".

 • 03 Юни - 31 Авг
 • 06 Сеп - 16 Сеп
 • 16 Сеп - 05 Окт