bgzh-CNendekkrutrukuz

Ден на християнското семейство

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Ден на християнското семейство - Частно училище "Малкият принц"

В навечерието на Деня на християнското семейство храм Св. Атанасий гостоприемно отвори врати за ученици, родители и учители от Частно езиково училище “Малкият принц”.

С притаен дъх децата слушаха духовната беседа, изнесена от отец Дончо Александров. В нея той разказа за събитието, което се чества на празника Въведение Богородично. Насочи вниманието към християнските добродетели любов към семейството, уважение и послушание към родителите. Сподели важни разяснения, свързани с азбуката на християнската вяра - поведението в храма, молитвата и кръстния знак. Краят на увлекателната беседа постави началото на многобройни въпроси, които показаха, че детските души са любознателни, търсещи и будни за истината. На раздяла прозвуча Вазовата “Молитва” - единогласно произнесена от всички ученици.

Вече 25 години Частно езиково училище “Малкият принц” изгражда у своите възпитаници любов и уважение към семейните ценности, а родителите отвръщат на това с благодарност и доверие. Честит Ден на християнското семейство!

Ден на християнското семейство - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога