bgzh-CNendekkrutrukuz

Успешен финал на първи срок

21Фев2020
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Успешен финал на първи - Частно училище "Малкият принц"

Със силни аплодисменти, с песни, танци и с широки усмивки, учениците от "Малкият принц" отпразнуваха успешното завършване на първия учебен срок.

Сплотяващо и стоплящо сърцата, събитието отново ни върна към ценностите, които ни водят и обединяват в нашето училище. Началото бе поставено с мъдри думи, завещани от Васил Левски и с почит към делото на Апостола на свободата. Темата за традициите бе в основата на празника, но това не беше пречка да разчупим обичайния ред и да направим мост към иновациите.

Тази година инициативата бе в ръцете на децата! Всеки от класовете беше открил със задружни усилия най-емоционалния и затрогващ израз на ценностите, които споделя. Провокирани неочаквано още в началото от притча, разказана от директора на училището, децата спонтанно подеха дебат по темите за доброто, отговорността, обичта и подкрепата.

Родители и гости бяха впечатлени от знанията на децата, както и от механизмите за учене на нови думи, които допринасят за развитието на образно мислене, памет, координация, музикални и художествени умения.

Вълнуващото събитие събра учениците от четвърти, пети и шести клас, които с нетърпение очакваха възможността да представят своите успехи през първия учебен срок. Децата с любов си спомниха всички събития, които споделиха със своите съученици през изминалите месеци - учебни, спортни, музикални, театрални. Емоционален връх бяха номинациите за етично и толерантно поведение и за достойно представяне на училището на олимпиади по различни предмети.

С грамота за отличен успех - 6.00 бяха удостоени: Божидар Граматиков, Боян Станиславов, Виктория Хикова, Гергана Димитрова, Лора Салманска, Елена Христова, Васил Николов, Даниел Панов, Ивайла Георгиева, Радина Трифонова, София Велинова от IV клас, Крисиана Желязкова, Николай Драгиев, Рая Златкова, Яна Петърнишки, Амина Атури от V клас, Катрин Русева, Микаела Павлова, Пресиана Хикова от VI клас.

С пожелание за още много успехи, емоции и нови събития през втория учебен срок.

Успешен финал на първи срок - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога