bgzh-CNendekkrutrukuz

Дистанционно провеждане на Математическо състезание „Малкият принц“ 2020

4.5555555555556 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.56 (9 гласа)
Дистанционно провеждане на Математическо състезание - Частно училище "Малкият принц"

Математическо състезание „Малкият принц” за поредна година ще се проведе дистанционно от училища и детски градини в други населени места.

Празникът за любителите на математическите знания може да бъде проведен във всяка образователна институция извън град Варна на 4 април 2020, от 9:00 до 12:00 часа, като за целта е необходима регистрация на училището/детската градина/образователния център тук.

Регистрация на партньори

В състезанието могат да вземат участие деца от Подготвителни групи/класове и ученици І – ІV клас за учебната 2019-2020 година. Желаещите да участват се регистрират в образователната институция, оторизирана да проведе състезанието.

Математическите и логически предизвикателства са насочени към разкриване на детската креативност, въображение и творческо мислене. Задачите са съобразени с изучаваното към момента учебно съдържание по математика за съответната възрастова група и са обединени тематично.

Класирането ще бъде обособено в две категории: регионална - за всички участници, явили се на място в ЧОУ “Малкият принц”, гр. Варна и дистанционна - за явилите се в други образователни институции.

Списък на партниращите образователни институции, изразили желание до този момент за провеждане на състезанието:

Дистанционно провеждане на Математическо състезание „Малкият принц“ 2020 - 4.6 out of 5 based on 9 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога