bgzh-CNendekkrutrukuz

Обобщителен урок по Английски език

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Обобщителен урок по Английски език - Частно училище "Малкият принц"

Всеки обобщителен урок по Английски език, учениците от начален курс имат за задача да търсят информация от различен вид в Интернет.

В 4ти клас имаха да направят мини проект: всеки от тях трябваше да намери любопитна информация за своя любим спортист, използвайки смартфон или таблет, и да я синтезира на разбираем за нивото им английски.

Накрая всяко дете представи на класа занимателни факти за своя любим спортист. Докато се забавляваха, учениците научиха много нови думи и чуха интересни истории.

Обобщителен урок по Английски език - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога