bgzh-CNenrutruk

Международен ден на детето

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Международен ден на детето - Частно училище "Малкият принц"

Празничният 1 юни събра завършилите вече учебната година деца от I-ви до III-ти клас, във весели игри и забавления с Маг Паскал и неговото шоу.

Весела глъчка огласи парка - от споделените емоции след дългата раздяла, от радостната среща с любимите учители, от изненадите и нестандартните творчески провокации. Децата изживяха невероятни емоции, смяха се от сърце, докоснаха се до магията и илюзията и сами участваха в представянето на истински фокуси.

Денят мина неусетно, а децата с нетърпение очакват предстоящите забавления, приключения и изненади в извънкласните занимания на Лятно училище “Малкият принц”.

Международен ден на детето - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога