bgzh-CNendekkrutrukuz

Церемония по връчване на удостоверения за завършен клас

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Международен ден на детето - Частно училище "Малкият принц"

Пъстър калейдоскоп от емоции, цветове и звуци завладя чрез сцената ученици, учители, родители и гости на годишния концерт по случай приключване на учебната година за най-малките възпитаници на Частно езиково училище “Малкият принц”.

Годината започна традиционно с прекрачване прага на класните стаи, с много креативни проекти и творчески предизвикателства и нетрадиционно, но успешно приключи с обучение във виртуална среда. Положените усилия от страна на ученици, учители и родители-съмишленици, доведоха до желани резултати в обучението и постигнати цели.

Директорът на училището поздрави учениците за успешното завършване на учебната година и се обърна с думи на благодарност към родителите за партньорството и съпричастието, гарантиращи успехите на децата. Прозвучаха и емоционални послания от класните ръководители. Тържествено бяха връчени удостоверенията за завършен клас. Особено се вълнуваха първокласниците, които получиха своите първи свидетелства. Всеки ученик беше представен пред публиката със своите неповторими черти и детски мечти.

Последни на сцената се качиха учениците от четвърти клас от випуск 2020, презентирани пред родители, учители и приятели със своите познавателни интереси и идеи за бъдеща професия. Всеки от тях получи заслужени аплодисменти за постигнатите успехи. Запомнящи се и силно въздействащи бяха обръщенията на родителите, чиито деца успешно завършиха начален етап на обучение. Думите на благодарност дълбоко трогнаха сърцата на всички присъстващи. Идните ваканционни дни ще продължат да носят положителни емоции с Лятно училище “Малкият принц”.

Церемония по връчване на удостоверения за завършен клас - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога