bgzh-CNendekkrutrukuz

Искаме в училище!!!

11Ное2020
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Искаме в училище - Частно училище "Малкият принц"

С бурни емоции учениците от VI клас посрещнаха новината за предстоящото обучение в електронна среда от разстояние, като скандираха “Искаме в училище”!

За тях технологиите отдавна не са предизвикателство, защото са овладели визуалното програмиране в начална степен на обучение, а в момента надграждат знанията си с разработка на многоплатформени игри и създаване на уеб сайтове. От март месец миналата учебна година учениците имаха пълноценен дистанционен процес на обучение, използвайки не само Google Classroom и Meet, а и целия инструментариум на Google for Education.

За тийнейджърите водещ мотив са емоциите от личните контакти, общите преживявания, споделените приятелски чувства и непосредствената комуникация с любимите учители.

“Ще се справим лесно с виртуалното обучение, но предпочитаме в училище! Не искаме никой да нарушава нашите жизнени потребности да общуваме, да учим и да се забавляваме заедно!”

За съжаление, учениците остават до 22.11.2020 г. вкъщи, обучавайки се в електронна среда от разстояние. В случай, че след това училището може да вземе решение, очакваме отново всички на 23.11.2020 г.

Искаме в училище!!! - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога