bgzh-CNenrutruk

С предпазен колан на задната седалка

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
С предпазен колан на задната седалка - Частно училище "Малкият принц"

Виртуалното участие в кампанията “С предпазен колан на задната седалка” беше изненада за учениците от начален етап, които с радост я приеха в своето електронно обучение в началото на декември.

Сърдечни благодарности от екипа на Частно езиково училище „Малкият принц“ към Солвей Соди АД за възможността да станем част от кампанията "С предпазен колан на задната седалка".

Това помогна на нашите ученици от I-IV клас да затвърдят знанията си по безопасно движение на пътя и необходимостта от поставянето на предпазен колан в автомобила. От днес нататък, нашите "Инспектори по коланите" ще бъдат лично ангажирани да спазват правилата и да съблюдават за тяхното изпълнение както на пътя, така и като пешеходци. Потози начин ще достигнем и до родителите, и до цялата общественост.

Учениците на "Малкият принц" научиха, че коланите спасяват живот. Поставянето им отнема само 7 секунди и те са най ефективното средство за безопасност на водачите и пътниците в автомобилите.

Днешните деца един ден ще бъдат водачи на превозни средства, отговорни за своите действия. Ще бъдат родители, които да възпитат и да покажат на своите деца как безопасно да пътуват. Сядането отзад в автомобила, настаняването в специалните седалки за деца под 12 годишна възраст и правилното поставяне на колана могат да спасят живот.

Именно поради тази причина ние намираме вдъхновение и смисъл в това да бъдем отговорни към бъдещето, а нашето бъдеще – това са децата.

С предпазен колан на задната седалка - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога