bgzh-CNendekkrutrukuz

Юбилейна изложба

04Юни2021
4.5555555555556 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.56 (9 гласа)
Юбилейна изложба - Частно училище "Малкият принц"

25 години творческа дейност в света на детското изобразително изкуство на учениците от Частно езиково училище "Малкият принц".

Художествените пространства на комплекс "Морско казино" представят детските творби, пресъздаващи чувствата, емоциите, усета за естетика и красота върху бялото платно. Техен ръководител е художникът творец Радка Петрова, носител на Награда Варна за 2017 г.

Вниманието привличат и някои от детските каталози с творчество от фонда на училището. Представени са картини и плакати от многобройните участия в пленени, художествени школи, арт ваканции, творчески проекти, благотворителни акции...

За поредна година на специално юбилейно събитие отличихме участниците в изложбата. С дълбока обич и искрени слова на подкрепа към младите дарования, художниците Калия Йорданова и Марина Маринова анализираха и оцениха детските творби по достойнство, като връчиха дипломи.

Тази година скъпоценния приз, наградната статуетка "Златната ръчичка" на скулптора проф. Пламен Братанов, заслужено получиха Кремена Калчева и Елена Джурова от VI клас.

Частно езиково училище "Малкият принц" развива потенциални заложби и способности и стимулира творческите постижения на малките художници. Пожелаваме неукротима творческа енергия, вдъхновени изяви, креативност и ярка сцена на детския талант.

Юбилейна изложба - 4.6 out of 5 based on 9 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога