bgzh-CNendekkrutrukuz

Празник на знанието, успехите и постиженията

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (8 гласа)
Празник на знанието, успехите и постиженията - Частно училище "Малкият принц"

Емоционален финал на учебната година за учениците от Частно езиково училище "Малкият принц" в Двореца на културата и спорта.

С вълнуваща церемония за четвъртокласниците, получили първото си свидетелство за завършена степен, аплодисменти и номинации за отличниците от 5. и 6. клас и забавно състезание в “Клуб на знаещите”, отпразнувахме края на учебната 2020-2021 година.

Интелектуалното предизвикателство “Клуб на знаещите” събра ученици и родители в четири екипа в три кръга, които се състезаваха по въпроси от различни научни области. Емоционалните дискусии по отбори в повечето случаи водеха до верни отговори, но както всяко състезание има победител. В оспорвана надпревара отбор “Изследователи” спечели наградата Тиймбилдинг в Академия за лидерство.

Много пъстри снимки запечатаха доброто настроение, етичните взаимоотношения и приятелството между деца, родители и учители, които не приемат ваканцията като раздяла, а дискутираха предстоящото пътуване за Летен лагер Банско 2021.

Успешната учебна година предвещава щастливо лято, много игри, забавления и пътешествия, заедно с предизвикателствата, поставени от учителите.

Да си пожелаем щастливо лято, много слънце и морска сол, за здраве и споделена радост!

С пожелание за весела ваканция, слънчеви усмивки и много настроение Ви очакваме отново на есен!

Празник на знанието, успехите и постиженията - 4.5 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога