bgzh-CNendekkrutrukuz

Първият училищен звънец в “Малкият принц”

4.75 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.75 (8 гласа)
Първият училищен звънец - Частно училище "Малкият принц"

Честит празник на всички, които носят училището в себе си - като очакване, като потребност, като спомен!

Добре дошли в този специален ден 15-ти на септември!
Добре дошли отново в Училище „Малкият принц”, с предложение за неизбродно и вълнуващо пътуване по пътя на знанието, с креативност и неукротима творческа енергия.

Скъпи ученици, С професионализма на учителите и съпричастната настойчивост на родителите, ние ви разкриваме не само тайните на познанието, но ви предаваме и общочовешките ценности и вековен опит.

Даваме ви културата да опознавате себе си и да поемате отговорността за своето поведение. Насърчаваме старанието и упорития труд за съзнателна последователност и амбициозно преследване на целите. Стимулираме ви да откривате в най-съкровените си желания мотиви за високи постижения, гарантиращи успех и удовлетворение. Учим ви да обичате – това менящо се, ангажиращо, динамично взаимодействие между личността и другите, основа на сътрудничество, приятелство и партньорство. И докато има щастливи и обичащи деца, ще има и горди учители, които да възпламенят мечти, да вдъхновят сили и увереност, да водят към успехи, да създават добри хора.

Да бъдем себе си, да бъдем истински! Да обичаме с цялото си сърце!

Честит празник на всички ученици, учители и родители!

Да бъде здрава, вдъхновена, творческа, успешна нова учебна година!

На добър час!

Първият училищен звънец в “Малкият принц” - 4.8 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога