bgzh-CNendekkrutrukuz

Европейски ден на спорта в училище “Малкият принц”

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.33 (6 гласа)
Европейски ден на спорта - Частно училище "Малкият принц"

С нестихващ ентусиазъм за спортни предизвикателства и инициативи, учениците от Частно езиково училище “Малкият принц” за пореден път подкрепят събитието на “БГ Бъди активен” - “Активни пространства”.

Следвайки мотото “Бъди активен”, през цялата седмица, учениците се включиха в най-разнообразни спортни предизвикателства. В часовете по спорт, организираха турнири по народна топка, футбол и състезания в различни щафетни игри. По време на големите междучасия и отдих, мериха сили в лекоатлетическите дисциплини: дълъг скок, бягане с препятствия, отборна щафета. Учениците се включиха в Европейския фитнес ден с богата програма от интензивни комплексни упражнения, а в часовете по танци, тренираха движенията за FlashMOVE.

Финалният ден посветиха на Европейския ден на спорта в училище и завършиха с разно образна спортна програма, танци и забавни игри. С много емоция и ентусиазъм, с динамичния танц FlashMOVE се раздвижиха и малки, и големи ученици, както и целият екип на училище “Малкият принц”. Включвайки се в инициативата, ние насърчаваме физическата активност на младите хора, укрепваме здравето и обогатяваме двигателната култура на учениците. Изграждаме морално-волеви и нравствено-етични норми на поведение. Формираме качества като търпимост, толерантност и уважение към другия. Формираме траен интерес и любов към спорта.

Европейски ден на спорта в училище “Малкият принц” - 4.3 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога