bgzh-CNendekkrutrukuz

Ученик на месеца - Ноември 2021

07Дек2021
3.5454545454545 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.55 (11 гласа)
Ученик на месеца - Ноември 2021 - Частно училище "Малкият принц"

Частно езиково училище ”Малкият принц” номинира “Ученик на месеца” през ноември по критериите: високи учебни резултати, критично мислене, етично и толерантно поведение, висока социална активност и липса на отсъствия.

Най-висок рейтинг по критериите за месец ноември постигна Крисиана Желязкова.

Поздравления, Криси! Как се чувстваш като победител на месеца?
Много съм щастлива! За мен това е приятна изненада. Почувствах се оценена! Горда съм, защото усилията ми са забелязани и възнаградени.

Какво искаш да знаят другите за теб?
Искам другите да знаят за мен, че аз съм креативна личност, която има високи цели и никога не се отказва. Също така имам високи изисквания към самата себе си.

Освен изпълнените критерии за отличен успех, толерантно и етично поведение, липса на отсъствия, какъв е твоят принос в училищната общност?
Старая се да увличам съучениците си, като давам пример за сериозно отношение към учебния процес, активна самоподготовка и винаги съм готова да откликна за съдействие.

Кой е твоят любим учебен предмет?
Имам няколко любими предмета: математика, английски език, изобразително изкуство и информационни технологии. Във всеки от тях намирам по нещо интересно и полезно за себе си. Професиите на бъдещето изискват комплексни качества, затова се стремя да развивам разностранни интереси.

Коя е твоята мечтана професия?
Искам да стана графичен дизайнер. Интересно ми е да работя с изображения, да ги оформям и да намирам най-подходящото според мен място. А чрез цветовете разгръщам своето въображение.

Какво е твоето хоби?
Аз много обичам рисуването и фотографията. Наскоро участвах в конкурс за детска зимна рисунка на Радио Варна. А фотографията е моя страст още от много малка. Обичам да снимам красиви пейзажи и цветя.

Благодарим ти, Крисиана. Пожелаваме ти смели мечти и страст към знанието! А ние с нетърпение очакваме следващия “Ученик на месеца” през празничния декември.

Ученик на месеца - Ноември 2021 - 3.5 out of 5 based on 11 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога