bgzh-CNendekkrutrukuz

Дядо Коледа търси таланти

23Дек2021
4.3333333333333 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.33 (6 гласа)
Дядо Коледа търси таланти - Частно училище "Малкият принц"

В навечерието на най-светлите празници от годината, Дядо Коледа посети Частно езиково училище “Малкият принц”, за да потърси на сцената най-изявените таланти.

Дядо Коледа бе посрещнат на сцената в Училище “Малкият принц” от елфи и феи, които да предадат въпроса, който най-много вълнува децата - Съществува ли Дядо Коледа? Белобрадият старец долетя със своите елени и заяви: Да, Дядо Коледа съществува!

Че той съществува, е толкова сигурно, колкото е сигурно, че съществуват любовта, благородството, предаността. А вие знаете, че ги има навсякъде и те носят красота и радост в живота.

Най-истинските неща на този свят са тези, които нито децата, нито възрастните могат да видят, но ги усещат със сърцето.

Свитата от джуджета, фея и елен организираха конкурс от музикални и танцови изпълнения, с които да изненадат Дядо Коледа.

Всички ученици, в трескава подготовка - костюми, грим, репетиции, с радост и вълнение изпълниха своите песни, танци и стихове, които по достойнство бяха оценени от веселото жури.

Изненадата на Дядо Коледа към талантливите ученици се появи на сцената - прекрасната певица Невяна Цветкова, с артистичното име „Diva Vocal“. Тя изпълни авторската песен “Недей, не се тревожи”.

След като обиколихме света с коледни песни на различни езици, се завърнахме към българските обичаи и традиции.

Коледният конкурс за таланти завърши с изява на коледари и празнично българско хоро.

Всички ученици се подредиха за снимки, с които да запечатат моментите от празничната вечер.

Дядо Коледа пожела на всички участници в конкурса и на всички гости искрена вяра, топло сърце, доброта и любов в очакване на Коледа!

Дядо Коледа търси таланти - 4.3 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога