bgzh-CNendekkrutrukuz

Коледен мюзикъл “Красавицата и звярът”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (8 гласа)
Коледен мюзикъл - Частно училище "Малкият принц"

Предколедна феерия от танци, музика и светлини по мотиви от “Красавицата и звярът” сътвориха децата от начален етап на Частно езиково училище “Малкият принц”.

Аплодисменти за вълнуващия спектакъл, приказните сцени, младите таланти и дарования, завладели сърцата на публиката, разчувствали родители и близки в навечерието на Рождество.

Във вълшебните сцени на феите и сенките участваха учениците от първи клас, второкласниците представиха оживлението и динамиката на градския площад.

Под маските на страшните вълци бяха третокласниците от “а” клас, а омагьосаните предмети в двореца пресъздадоха учениците от III б клас.
На бала в двореца танцуваха учениците от IV клас, а нежния танц на розите изпълниха красивите балерини от школата за модерен балет “Малкият принц”.

Пленяващата музика от спектакъла се допълваше от артистичните изпълнения на вокална група “Малкият принц”.

По традиция четвъртокласниците се изявиха в главните роли на:
Бел - Алина Рахматулаева и Миглена Ангелова;
Звяра - Александър Тодоров;
Принца - Денис Янков;
Гастон - Мирослав Попов;
Бащата - Максим Цанков;
Феята - Ема Рижова;

Творческият екип учители, създали неповторима атмосфера и мотивирали учениците за сценична изява - Полина Добрева - хореограф и постановчик, Емил Тачев - музикален педагог и музикално оформление, Марина Маринова - сценограф, грим и декор, Надя Попова - дикторски глас, Светослав Попов - мултимедия и видео.

Благодарим Ви, уважаеми родители-съмишленици, че подкрепяте талантите на нашите деца, вълнувате се и съпреживявате магията на непреходните ценности - силата на любовта, добротата и споделянето.
Благодарим Ви, че сме заедно!
Благодарим Ви, че Ви има!

Пожелаваме Ви светли Рождественски празници! Здрава, щастлива и щедра Нова 2022 година

Коледен мюзикъл “Красавицата и звярът” - 5.0 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога