bgzh-CNenrutruk

Благотворителни коледни базари

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Благотворителни коледни базари - Частно училище "Малкият принц"

В навечерието светлите рождествени празници, децата от Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и учениците от Гимназия "Екзюпери" продължиха традицията да творят добро и да помагат на хората в нужда.

Със своята сръчност, деца, родители и учители изработиха красиви и вкусни коледни изделия, предоставени на благотворителния базар по време на коледните тържества.
Събраните средства са 2 509, 98 лв., част от които ще бъдат дарени на фондация "SOS - семейства в риск", а друга - за учебни STEAM материали.
Благодарим на всички, взели участие и подкрепили благородната инициатива!
Благодарим Ви за добротата в сърцата, съпричастността да създаваме заедно вълшебния коледен дух!
Светли рождественски празници!

Благотворителни коледни базари - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога