bgzh-CNendekkrutrukuz

Ученик на месеца - Февруари 2022

4.1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.10 (20 гласа)
Ученик на месеца - Февруари 2022 - Частно училище "Малкият принц"

Най-висок рейтинг по критериите за месец февруари постигна Кремена Калчева.

Частно езиково училище ”Малкият принц” номинира “Ученик на месеца” през февруари по критериите: високи учебни резултати, критично мислене, етично и толерантно поведение, висока социална активност и липса на отсъствия.

Поздравления, Кремена! Как се чувстваш като победител на месеца?
Честно казано бях изненадана, когато разбрах. Не предполагах, че ще съм избрана за ученик на месеца и много благодаря на всички, които са ми гласували доверие! Радвам се, че усилията ми ме водят към успех! Чувствам се много щастлива!

Какво искаш да знаят другите за теб?
Аз съм отговорна, приятелски настроена, честна, не се предавам и имам креативно мислене! Винаги ще помогна, когато някой има нужда от съвет, могат да ми имат доверие. Старая се да разбирам приятелите си и ЗАЕДНО да търсим решения. Винаги съм готова за много забавления!

Освен изпълнените критерии за отличен успех, толерантно и етично поведение, липса на отсъствия, какъв е твоят принос в училищната общност?
Допринасям за училищната общност като се включвам в много от инициативите, организирани от училището. Участвам активно в концерти, конкурси и състезания.

Кой е твоят любим учебен предмет?
Учителите оказват огромно влияние за това, предметите да ти станат първо интересни, а после любими. Харесвам математиката и с удоволствие влизам във всички часове.

Коя е професията на твоите мечти?
Засега нямам ясна ориентация, но искам да стана архитект или лекар.

Разкажи ни за твоето хоби.
В свободното си време обичам да чета книги. Последната книга, която четох, беше Пърси Джаксън. Веднага ми стана любима. Харесвам тази книга, защото обичам да чета за древногръцки митове и легенди, но в нея те са изобразени по различен начин и това още повече ми допада.

Твоето послание към приятелите в училище.
Следвайте мечтите си! Вярвайте в себе си!

Прекрасно момиче, пожелаваме ти вдъхновяващи успехи, верни приятели и сбъднати мечти!
Мила Кремена, радвай се на твоя младежки устрем, нестихващ ентусиазъм и енергия за творчески постижения!

Ученик на месеца - Февруари 2022 - 4.1 out of 5 based on 20 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога