bgzh-CNenrutruk

Ученик на месеца - март 2022

4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (12 гласа)
Ученик на месеца - Март 2022 - Частно училище "Малкият принц"

Най-висок рейтинг по критериите за месец март постигна Яна Петърнишки.

Частно езиково училище ”Малкият принц” номинира “Ученик на месеца” през март по критериите: високи учебни резултати, критично мислене, етично и толерантно поведение, висока социална активност и липса на отсъствия.

Поздравления, Яна! Как се чувстваш като победител на месеца?
Честно казано съм изненадана и щастлива! Благодаря на всички, които мислят, че заслужавам това отличие. Ще се старая да продължавам в същия дух и да си поставям все по-високи цели!

Какво искаш да знаят другите за теб?
Искам да знаят, че съм отговорна, упорита, приятелски настроена и винаги могат да разчитат на мен! Ако имам възможност, винаги ще помогна! Готова съм да се забавлявам и да се впускам в нови приключения!

Освен изпълнените критерии за отличен успех, толерантно и етично поведение, липса на отсъствия, какъв е твоят принос в училищната общност?
Моят принос е свързан с участието ми в проекти, състезания, конкурси. С радост представям училището си и допринасям за неговата популярност. Всяка година участвам и се класирам на призови места състезанието Spelling Вee. Този месец спечелих второ място в регионалното състезание от 21 състезатели, класирани на второ място от училищните кръгове.

Кой е твоят любим учебен предмет?
През изминалите години съм имала различни любими предмети и всъщност за това имат голям принос и учителите. Тази година, за моя и на много други хора изненада, любимият ми предмет е математиката :). Също така харесвам английски, френски език и литература. За мен е важно учителят да е вдъхновяващ.

Коя е професията на твоите мечти?
Засега нямам точно определена мечтана професия. Често сменям предпочитанията си както и любимите науки. Интересите ми са разностранни и се надявам бъдещето да определи трайните ми интереси и избор.

Разкажи ни за твоето хоби.
Аз имам доста хобита, но най-много обичам да чета! Когато четеш, отиваш в друг свят. Голям фен съм на Хари Потър, Алеа Аквариус и Пърси Джаксън. Любими автори са ми Братя Мормареви, Катрин Ръндъл, Роалд Дал и Дейвид Уолямс и други.

Твоето послание към приятелите в училище.
Искам да пожелая на приятелите си да не се отказват, да вярват в себе си, да мечтаят смело и да гонят целите си упорито. Това, което ни се случва е най-доброто, което е може да ни се случи в този момент, дори и да не разбираме защо!

Яна, поздравяваме те за твоята любов към книгите и четенето. Те ще те насочат към нови предизвикателства и мащабни цели!

Ученик на месеца - март 2022 - 4.0 out of 5 based on 12 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога