bgzh-CNendekkrutrukuz

Аплодисменти за победителите в Математическо състезание "Малкият принц"

4.9166666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.92 (12 гласа)
Математическо състезание - Частно училище "Малкият принц"

Успех за XVI Математическо състезание "Малкият принц", за първи път проведено в два формата - присъствено и онлайн.

Традиционно, Математическо състезание "Малкият принц" събра деца от подготвителни групи/класове, приели предизвикателството на оспорвана интелектуална надпревара. С празнично настроение, музика и усмивки в училище “Малкият принц” посрещнахме най-малките участници, които да премерят знания, умения, креативност и логическа мисъл.

Ведрата и непринудена обстановка предразположи състезателите - бъдещи първокласници, които с любопитство се впуснаха в първата за тях конкурентна провокация, за да станат приятели на “Малкият принц”. С удостоверение за участие и шапка с “Малкият принц” за спомен, децата се разделиха с учителите, след едночасова изява.

Присъствено се състезаваха и деца от други градове в цяла България. Партньорските институции създадоха приятна и творческа обстановка преди началото на Математическо състезание “Малкият принц”. Изиграха любимите им игри, изпяха песничка за събуждане и зареждане, за концентрация и настроение. Благодарим за съпричастието на екипите от:

  • Средно училище "Свети свети Кирил и Методий”, град Карнобат
  • Частна детска градина "Монтесори - Търговище"
  • Детска градина №3 "Детелини", Благоевград
  • Детска градина "Осми март", град Търговище
  • ОУ "Св. Климент Охридски", гр. Дупница
че направиха децата щастливи с празника на детската креативност, логическото мислене и творческото въображение!

Онлайн състезанието за учениците от 1 до 4 клас се проведе в същия ден, но сред уюта на домашната обстановка. Екипът на “Малкият принц” предостави възможност, в удобно за състезателя време, да комбинира знания по всички изучавани предмети, за решаване на познавателни проблеми с математически способи. Приели “Кодекс на честта”, учениците проявиха своите математически заложби, способности и творчески потенциал.

Аплодисменти за любознателните деца и ученици, които се включиха в XVI Математическо състезание “Малкият принц” с увереност, упоритост, съзнателност и самостоятелност на 14 май 2022 година!

Награди:

Децата от подготвителни групи/класове, класирани на I, II и III място, ще получат медал и грамота. Учениците от 1 до 4 клас ще получат покана за реални и онлайн школи в периода от 7 до 10 юни.

Класиране:

Класиране в Математическо състезание "Малкият принц" 2022

Резултати от Математическо състезание “Малкият принц” 2022

Резултати на Подготвителна група/клас
Резултати на 1 клас
Резултати на 2 клас
Резултати на 3 клас
Резултати на 4 клас

Задачи от Математическо състезание “Малкият принц” 2022

Задачи и отговори подг. група/клас
Задачи 1. клас
Задачи 2. клас
Задачи 3. клас
Задачи 4. клас

Аплодисменти за победителите в Математическо състезание "Малкият принц" - 4.9 out of 5 based on 12 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога