bgzh-CNendekkrutrukuz

21 отлични оценки на НВО в 4. клас

4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (19 гласа)
21 отлични оценки на НВО в 4. клас - Частно езиково училище "Малкият принц"

На Националното външно оценяване в четвърти клас от Частно езиково училище “Малкият принц” се явиха всички ученици.

Аплодисменти и признание за труда на 7 ученици, с отлични оценки по български език и литература и математика:
Максим Цанков, Галин Драганов, Константин Върбанов, Михаил Садиков, Александър Тодоров, Виктория Кръстева и Ема Рижова. Адмирации за отличниците Джан Доган и Максим Цанков, постигнали максимума от 100 т. по математика.

Постиженията на 4. а клас по български език и литература - среден успех 95,92 т., са с 25,46 т. повече от средния стандарт за България, а по математика - 81,36 т., са с 24,03 т. над средното ниво. Достойното представяне е още една гаранция за готовността на кандидатите за прием в математическата паралелка на Частно езиково училище “Малкият принц”.

Учениците от 4. б клас, с интерес към езиковата ни паралелка в 5. клас, се представиха с не по-лоши резултати:
Средните стойности по БЕЛ са 79,75 от 100 т. или с 9,29 над средната успеваемост за страната, а поматематика - 66,80 от 100 т. или с 9,47 над средния стандарт.

Поздравяваме децата за старанието, родителите - за подкрепата и съпричастието, учителите - за техния професионализъм и отдаденост: г-жа Камелия Габърска и г-жа Галина Георгиева.
Благодарим Ви, учителко Ками!
Благодарим Ви, учителко Галя!

21 отлични оценки на НВО в 4. клас - 4.0 out of 5 based on 19 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога