bgzh-CNendekkrutrukuz

Жабите са зелени!

24Ян2013
0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

В края на 2012 година, децата от Частно езиково училище и детска градина „Малкият принц” се включиха в Арт-конкурс на Еко-организацията „Жабите са зелени”. Завладяващото мото на конкурса разпали въображението на малките художници {socialbuttons} и те с творческо вдъхновение превърнаха интересния живот на земноводните в изкуство. В международното състезание за рисунка се включиха над 230 участника от 50 държави в три възрастови групи. Галерия с рисунките на всички участници можете да видите тук: http://www.flickr.com/groups/1974827@N24/pool/

С гордост обявяваме нашите призьори: Тодор Гаргов – първо място във възрастова група от 3 до 6 години, Виктория Ковачева – първо място и Татяна Кокаль – второ място във възрастова група от 6 до 9 години. Всички деца, изпратили рисунка за конкурса, получиха сертификат за участие. Поздравления за победителите в конкурса и всички участници!

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога