bgzh-CNendekkrutrukuz

Призови места в олимпиада по руски език

4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (8 гласа)
Призови места - Частно езиково училище "Малкият принц"

Отлично представяне на Даниел Велинов и Мейра Мусамедин от Частно езиково училище “Малкият принц” в областния кръг на олимпиадата по руски език.

Със спечелените 55 т. Дани Велинов заема трето място в класирането на петокласниците, участвали в областния кръг на олимпиадата по руски език за град Варна. Мейра Мусамедин от 6.а клас е на седмо място с 51 т.

Възпитаниците на училище “Малкият принц” изучават руски език още от 1. клас, явяват се на олимпиади и състезания, а в 5. и 6. клас активно се подготвят за полагане на изпит за международно признат сертификат на Държавния институт по руски език „А. С. Пушкин“.

Поздравяваме учениците за всеотдайността и желанието да покажат своите знания. Участниците споделят, че за тях, това състезание е послужило за натрупване както на опит и знания, така и за създаване на полезни контакти с връстници със сходни интереси.

Пожелаваме на всички ученици повече смелост за участие и прилагайки изпитни стратегии да печелят призови места в олимпиади и състезания. Придобитият състезателен опит и ключовите компетенции дават шанс на учениците да постигнат възможно най-висок резултат на изпита А1, А2 и В1 през месец май.

Призови места в олимпиада по руски език - 4.0 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога