bgzh-CNenrutruk

С родословни дървета посрещнаха Деня на Християнското семейство в училище “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
С родословни дървета посрещнаха Деня на Християнското семейство  - Частно езиково училище "Малкият принц"

В Деня на християнското семейство учениците от прогимназиалния етап на училище “Малкият принц” си подариха вълнуващо преживяване.

Всеки от тях донесе снимка на своето семейство, която свързва със съкровен спомен. В класните стаи с умиление се разказваха истории за незабравими пътувания, за весели фамилни празненства, за щастие, сплотеност, обич и свързаност. Във всеки от класовете децата съпреживяха вълнението на другите и се опознаха още по-добре, за да си станат по-близки, за да почувстват, че са семейство.

Класовете сътвориха свои семейни дървета, които сега извисяват корони в училище “Малкият принц”, превърнали се в символична гора на родовете. Децата с вълнение попълниха и лексикон на класа, в който разкриха за какво мечтаят и какво наистина ценят. А усмивките и прегръдките от любимите кадри всеки ден ни говорят, че любовта, добрината и умението да споделяме красотата на сърцата си, са онези общочовешки ценности, чиято сила е спасителна за света,. Напомнят ни още, че ние, учениците, учителите и родителите също сме едно семейство.

С родословни дървета посрещнаха Деня на Християнското семейство в училище “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога