bgzh-CNendekkrutrukuz

Творчески проект "Балкански страни"

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.33 (6 гласа)
Творчески проект - Частно езиково училище "Малкият принц"

Учениците от 7.а клас направиха часа по география по-различен и много вдъхновяващ като представиха творчески проект на тема "Балкански страни".

Целта на задачата бе да разкажат за природата и културата на нашите съседи. Учениците използваха атрактивни мултимедийни презентации, много оригиналност и творчество - музика, игри с награди, комикси и дори … истинска гръцка баница.

Калоян Колев и Кристиан Костов представиха презентация за гръцката кухня на фона на гръцка музика. Всички имаха желание да похапнат след това…

Симона Иванова и Петромира Стоянова бяха подготвили интересна игра за гръцката митология. Учениците познаваха богове по описание, а за всеки верен отговор получаваха и сладка награда.

Моника Попова и Йорданита Стоянова презентираха любопитни факти за нашата съседка Сърбия. Краткото видео за работата на служителите в сръбски природен резерват беше много интересно.

Александър-Борис и Константин Колев показаха много традиции и ястия от гръцкия фолклор. Всички се зарадваха и на изненадата, която бяха подготвили Алекс и Косьо и която се оказа много вкусна - истинска гръцка баница!

Егор Гуляев и Даниел Иванов представиха презентация-комикс за гръцките острови и интересни факти за тях.

Творчески проект "Балкански страни" - 4.3 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога