bgzh-CNendekkrutrukuz

Заедно казахме "Не на Тормоза"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Творчески проект - Частно езиково училище "Малкият принц"

Ученици и учители от Частно езиково училище “Малкият принц” и Частна профилирана гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери” за поредна година се включиха в Световния ден на розовата фланелка, казвайки “стоп” на тормоза в училище.

Със символично поставяне на стикери във формата на розова тениска, учениците показаха своята позиция и неприемане на тормоза и агресията в училище. За деня на инициативата бяха изработени интересни табла, постери и стикери, с които показаха своята съпричастност към всички, които се противопоставят на тормоза между съученици и насилието в училище.

Творчески проект - Частно езиково училище "Малкият принц"

Това за нас е целогодишна кауза поставила началото си от спортните лагери и предизвикателството “Преоткрий себе си”, което включва не само отричане на агресията, но и игнориране на зависимостите от вещества и екранни устройства.

Творчески проект - Частно езиково училище "Малкият принц"

Днес денят е само повод да напомним, че от всички ни зависи какъв ще бъде животът ни занапред! Вярвайте и творете добро!

Заедно казахме "Не на Тормоза" - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога