bgzh-CNenrutruk

Празник на буквите

18Мар2024
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Празник на буквите - Частно езиково училище "Малкият принц"

Първокласниците на Частно езиково училище "Малкият принц" отбелязаха традиционния "Празник на буквите" заедно със своите родители, учители и много гости.

Под формата на телевизионна игра, наречена - "Това го знам", те показаха знания, умения и компетентности, докато учат, играят и се радват на добри партньорски взаимоотношения по екипи. В празничната надпревара се включиха и родителите, които с много настроение и усмивки се "потопиха" във вълшебния свят на детските приказки.

На практика децата демонстрираха, че знанието е сила, ценност и осъзната необходимост за просветения ум. Родители се включиха в общата емоция и съпричастност, споделяйки ценностите на училището.

Енергията на любов и доверие в залата, потвърдиха мисълта на лисицата, че "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите"!

Празник на буквите - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога