bgzh-CNendekkrutrukuz

Национален кръг на състезанието по български език и литература „Любословие“

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Национален кръг на състезанието по български език и литература „Любословие“ - Частно езиково училище "Малкият принц"

Учениците от Частно езиково училище “Малкият принц” за поредна година се включиха в Националното състезание по български език и литература “Любословие”, организирано от Сдружение на учителите филолози.

Целта на състезанието е да се проверят уменията на учениците за разбиране, осмисляне и използване на информация от текст, както и за създаване на писмен текст по конкретна задача. Проверката на функционалната грамотност на учениците е една от целите в работата на Сдружението.

В надпреварата взеха участие момичета и момчета от първи до седми клас, които в условия на сериозна и достойна конкуренция от цялата страна се представиха отлично.

Поздравления за успешното представяне на учениците и техните учители, които доказаха с резултатите знания и компетентности по български език и литература, упорит труд и силна мотивация. Поздравяваме нашите възпитаници за отличното представяне!

Национален кръг на състезанието по български език и литература „Любословие“ - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога