bgzh-CNendekkrutrukuz

Футболен турнир за купата на Кока-Кола

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

В топлия съботен ден се проведе футболният турнир за купата на Кока-Кола, в който взеха участие 22 варненски училища. {socialbuttons} Отборът на училище "Малкият принц" тренираше трескаво в последните седмици за своето участие под вещото ръководство на г-н Тодор Джуров.

Попаднахме в една група с Национална хуманитарна гимназия "К. Преславски" и ОУ "В. Априлов" – сериозни противници, които нашите момчета прегазиха с ентусиазирана екипна игра. Звездният отбор на "Малкият принц" достигна до четвъртфинал на турнира и така се нареди в челната осмица на града!

Поздравления за нашите момчета и техния треньор! Гордеем се с вас!!!

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога