bgzh-CNendekkrutrukuz

Честит 24 май!

24Май2013
0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

В празничното шествие по случай 24 май – Деня на българската просвета и култура се включиха хиляди варненци, решили да отбележат най-светлия български празник с любимото училище.

{socialbuttons}

Силният дъжд и бурният вятър не успяха да попречат на деца, ученици, родители и учители да се съберат под знамената на „Малкият принц” и IТ Гимназия „Екзюпери”.

Празничното настроение взе надмощие над лошото време и представителната ни група гордо премина по улиците на града, под звуците на „Върви народе възродени...”.

Благодарим на родителите за подкрепата и споделените позитивни емоции по време на празника. Поздравяваме всички възпитаници на „Малкият принц”, родители и учители с празника на грамотността, на духовното извисяване, на стремежа към усъвършенстване и учене през целия живот.

Честит празник!

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога