bgzh-CNendekkrutrukuz

Екскурзия в края на годината

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Традиционно учебната година за учениците от Прогимназията завърши с екскурзия до интересни културни дестинации в нашата прекрасна родина. {socialbuttons} Децата прекараха два чудесни дни сред природата, исторически забележителности и красивите български кътчета. Слънчевият ден на 13 юни подари на всички незабравими часове в Историко-археологическият резерват „Сборяново” – посещение на Свещарската тракийска царска гробница и уникалния комплекс, състоящ се от селища, светилища и некрополи от дълбока древност Демир баба теке.

Гр. Силистра подслони варненската група и разкри красотата си в Дунавската градина, градските забелжителности и разбира се – синия величествен Дунав. На следващия ден тържествено бяха връчени бележниците на учениците в един от символите на Силистра, единствената напълно съхранена в интериор и екстериор крепост от османската епоха в България – Меджиди табия. С много вълнение и изпълнени с приятни спомени от екскурзията си пожелахме весела ваканция и до следващата учебна година заедно!

Екскурзия в края на годината - 4.7 out of 5 based on 15 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога