Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Екскурзия в края на годината

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Традиционно учебната година за учениците от Прогимназията завърши с екскурзия до интересни културни дестинации в нашата прекрасна родина.

Децата прекараха два чудесни дни сред природата, исторически забележителности и красивите български кътчета. Слънчевият ден на 13 юни подари на всички незабравими часове в Историко-археологическият резерват „Сборяново” – посещение на Свещарската тракийска царска гробница и уникалния комплекс, състоящ се от селища, светилища и некрополи от дълбока древност Демир баба теке.

Гр. Силистра подслони варненската група и разкри красотата си в Дунавската градина, градските забелжителности и разбира се – синия величествен Дунав. На следващия ден тържествено бяха връчени бележниците на учениците в един от символите на Силистра, единствената напълно съхранена в интериор и екстериор крепост от османската епоха в България – Меджиди табия. С много вълнение и изпълнени с приятни спомени от екскурзията си пожелахме весела ваканция и до следващата учебна година заедно!

Екскурзия в края на годината - 4.7 out of 5 based on 15 votes