bgzh-CNendekkrutrukuz

Варна - перлата на Черно море

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Темата за нашия роден град Варна събра децата от лятното училище на кораба на мечтите.{socialbuttons} Ваканционните приключения започнаха с разходка край морския бряг. Там малките пътешественици оставиха своите следи по пясъка и събраха колекция от миди. Всяка от тях разказа своята чудна подводна приказка върху художественото пано „Морското дъно“.

Машината на времето заведе децата в музея за история на стара Варна, където научиха любопитни факти, свързани с миналото на нашата морска столица. Почитателите на изкуството с радост се включиха в детското караоке „Ах, морето“, ателието „Бисерна мида“ и драматизацията на творбата от Валери Петров „Лили на морското дъно“ . Цар Нептун пожела на всички попътен вятър в страната на лятното слънце и веселите ваканционни дни.

Варна - перлата на Черно море - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога