bgzh-CNendekkrutrukuz

Сертификати „Суперпамет” и „Фоточетене”

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

На 12 юли, от 10:00 часа в Книжарница „Сиела” към Фестивален и конгресен център – Варна{socialbuttons} , участниците в сугестопедичния летен курс към училище „Малкият принц” ще получат своите сертификати за успешно овладени техники за „Суперпамет” и „Фоточетене”.

В продължение на четири седмици те се обучаваха по методите на Сугестопедията и изучаваха революционни техники за пълноценно заучаване на Тони Бюзан, Игор Матюгин, Пол Шийли и Георги Лозанов – водещи експерти по използване на ума и разкриване на резервите му.

Първите участници в сугестопедичните курсове ще представят техники за дълготрайно запаметяване на думи, числа, карти и текст и скоростно четене на над 1000 думи в минута с възпроизвеждане на прочетеното. Заедно със сертификатите, участниците в школите ще получат и клубни карти за „Суперпамет” и „Фоточетене”.
Очакваме ви!

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога