Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Творческо представяне в книжарница "Сиела"

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

С бурни аплодисменти бе посрещната скоростта на четене над 2000 думи в минута, постигната от децата, завършили курса „Фоточетене”.

Заедно с новите си приятели от курс „Суперпамет” демонстрираха техники за скоростно четене и възпроизвеждане на текст, дълготрайно запаметяване на думи, числа и карти.

Участниците в представянето се справиха успешно и с изработването на мисловна карта върху непознат текст. Публиката бе впечатлена от придобитите умения, техника и бързина на обработване и усвояване на нова информация. Децата предизвикаха интерес към сугестопедичните творчески техники и създадоха нови приятелства с екипа и гостите на книжарница „Сиела” към Фестивален и конгресен център - Варна.

Първите завършили обогатиха своето портфолио с нови сертификати и получиха карти за членство в клубовете „Фоточетене” и „Суперпамет”. Менторът Веселина Дамаскова обяви ежемесечни клубни срещи за усъвършенстване на уменията и затвърждаване на техниките. Всеки притежател на клубна карта има право да покани свой приятел за участие в сугестопедични креативни игри и изненади.

Заредени с ентусиазъм и творческа енергия, ви каним в новите сугестопедични курсове „Мисловни карти” и „Пет техники за учене”, с начало - 15 юли, 9:00 часа.