bgzh-CNendekkrutrukuz

Концерт - откриване на учебната година

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

15 септември- Първи учебен ден, ново начало, нов порив за знание, вдъхновение, духовно единение, заради нашите следовници - децата ни – нашето бъдеще !

{socialbuttons}

Зала „Вапцаров“ посрещна тържествено за поредна година нетърпеливи ученици, развълнувани родители и много приятели на училището. Сред смях и глъчка, тръпнещи да посрещнат Краля на знанието естествено бяха най-малките, които с грейнали очи за първи път се нарекоха „Първокласници“!

Мили ученици, учители, родители,
Нека не стихва жаждата ни за знания! В класната стая или в реалния живот на 15 септември всеки от нас осъзнава, че се учим цял живот. Оттук започва пътят към необятните простори на учението, на доброта, на човечност...

Започва още една учебна година, в която да вложим надеждите и усилията си за доброто на нашите деца. Изправени сме пред поредното предизвикателство, готови сме да го посрещнем с мъдрост, сила и воля за успех! Пожелаваме си смислена, творческа, успешна учебна година!

НА ДОБЪР ЧАС!

Концерт - откриване на учебната година - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога