Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Европейски ден на езиците

26Сеп2013
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Европейски ден на езиците в Частно училище "Малкият принц"

Днес учениците от Частно училище „Малкият принц“ получиха своите сертификати от изпита по Английски език към Университета CAMBRIDGE.

Това се състоя на честването на деня на европейските езици – 26.09. Сертификати получиха 28 деца от начален курс, като 23 от тях се радват на отличен резултат, а 11 от тях са достигнали до изключителния резултат от 100% успеваемост.

Освен с връчване на сертификати, денят на европейските езици беше отбелязан с презентации на учениците от IV клас, които представиха на английски език пред по малките си съученици.

С голямо старание, четвъртокласниците бяха включили в презентациите си и игри за по-малките, както и бонбони за всички участници. Празникът премина в радост и гордост от пожънатите успехи.


Традиционният за училището празник бе отбелязан и в по-горните класове на прогимназията. Освен сертификатите по английски език към Cambridge, бяха добавени и отличните резултати по френски език на DELF към Министерството на образованието, Република Франция. Учениците бяха изненадани от езиковите и културни предизвикателства, специално подготвени за отбелязване на празника. Денят на езиковото разнообразие завърши с обещанието всеки възпитаник на училище „Малкият принц“ да създаде свое богато и разнообразно портфолио, с което ще може да се гордее в целия свят.


Европейски ден на езиците - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Подобни събития