bgzh-CNendekkrutrukuz

Европейски ден на езиците

26Сеп2013
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Европейски ден на езиците в Частно училище "Малкият принц"

Днес учениците от Частно училище „Малкият принц“ получиха своите сертификати от изпита по Английски език към Университета CAMBRIDGE. {socialbuttons}

Това се състоя на честването на деня на европейските езици – 26.09. Сертификати получиха 28 деца от начален курс, като 23 от тях се радват на отличен резултат, а 11 от тях са достигнали до изключителния резултат от 100% успеваемост.

Освен с връчване на сертификати, денят на европейските езици беше отбелязан с презентации на учениците от IV клас, които представиха на английски език пред по малките си съученици.

С голямо старание, четвъртокласниците бяха включили в презентациите си и игри за по-малките, както и бонбони за всички участници. Празникът премина в радост и гордост от пожънатите успехи.


Традиционният за училището празник бе отбелязан и в по-горните класове на прогимназията. Освен сертификатите по английски език към Cambridge, бяха добавени и отличните резултати по френски език на DELF към Министерството на образованието, Република Франция. Учениците бяха изненадани от езиковите и културни предизвикателства, специално подготвени за отбелязване на празника. Денят на езиковото разнообразие завърши с обещанието всеки възпитаник на училище „Малкият принц“ да създаде свое богато и разнообразно портфолио, с което ще може да се гордее в целия свят.


Европейски ден на езиците - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога