bgzh-CNendekkrutrukuz

Избори за Президент на Ученическия парламент

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Днес, 4 октомври в училище „Малкият принц“ се проведоха избори за Ученически парламент. {socialbuttons} Претенденти за поста бяха Виктор Мийков от V „а“ клас, Веселин Димитров от V „б“ клас, Антъни Димитров от VІ клас, както и Мартина Майсторова от VІІ клас.

След оспорвано гласуване честта да оглави най-престижната и отговорна училищна позиция зае г-ца Мартина Майсторова от VІІ клас, която тържествено положи клетва да работи за издигане престижа на училището като обединява усилията на всички ученици за постигане на по-високи учебни резултати.

С обещанието да работи в духа на съпричастност, толерантност, екипност и етичност новият президент пое отговорния пост. Пожелания за разумно, справедливо и отговорно управление през цялата учебна година!


  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога