bgzh-CNendekkrutrukuz

Спортен празник

19Окт2013

Спортен празник

 4569  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

Спортният празник по случай Деня на народните будители на ЧОУ "Малкият принц", премина на два тура. В първия участваха отборите на IIIа, IIIб, IV, Vа и Vб клас.{socialbuttons}

Децата от четвърти и пети клас показаха отлична техника на баскетболната игра, а третокласниците демонстрираха завидни умения в играта "народна топка".

Във втория тур децата от втори клас също показаха на публиката и на своите учители спортният си характер в играта "народна топка", а най-малките ученици на нашето училище-първокласниците, демонстрираха уменията си в щафетни игри за отскокливост, повратливост, бързина и ловкост.
Победители в спортният празник бяха всички деца, които на този ден бяха в спортната зала и се забавляваха като спортуват.


Спортен празник - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога