bgzh-CNendekkrutrukuz

Френска кухня

08Ное2013

Френска кухня

 5569  

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Каква е основната съставка на „гуакамоле“? Какво представлява карвингът?

{socialbuttons}

Това бяха част от предизвикателствата на учениците от VІІ клас, които днес откриха пред своите родители френския ресторант "Chez les Chefs". След като няколко седмици изучаваха тънкостите на френската кухня, начините за сервиране, презентираха оригинални френски рецепти, дойде дългоочаквания ден, когато главните готвачи бяха те. Приготвените ястия бяха достойни за "haute cuisine", а в кулинарните игри се забавляваха наравно и децата и техните семейства. Естествено, нашия късен обяд приключи с изучаване на тънкостите на дегустацията и всички единодушно решихме следващата кулинарна среща да е скоро!
Bon appétit !

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога