bgzh-CNenrutruk

Ден на Християнското семейство

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)

Поредица инициативи и събития реализираха учениците от училище „Малкият принц”, за да отбележат Деня на Християнското семейство. {socialbuttons} Децата от начален курс изработиха красиви картички с послания до своите родители и проекти за семейството – родословно дърво на фамилията.

Учениците от V ”А” и V ”Б” клас и техните родители посетиха църквата „Св. Архангел Михаил” за среща-разговор с Отец Василий Шаган.

Децата с интерес проследиха историята на църквата, която някога е била и първото класно училище в града, носещо името на светите братя Кирил и Методий.

{socialbuttons}

В уютната зала на църквата, родители и деца заедно размишляваха над ценностите на семейството, обичта, доверието и християнските добродетели. Честит празник!


Ден на Християнското семейство - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога