bgzh-CNendekkrutrukuz

Успешен старт за втория срок !

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

С тези пожелания господин Румен Стоянов, преподавател във ВВМУ „Никола Й. Вапцаров”, обяви началото на втория учебен срок. {socialbuttons} В мотивиращата си лекция гостът сподели с учениците примери за нестандартни решения и творческо мислене в бизнеса, чиято предпоставка за успех е целенасочената работа в училище, трупането на много знания, култура и овладяване на техники за учене . Той представи формулата за успех: знания + мислене = творчески решения.

Срочните номинации обявиха учителите по класове. В Vа клас госпожа Мила Добрева поздрави Атанас Стоянова за отличен успех, Веселин Димитров за отличен успех и за участие в олимпиадата по математика, Георги Цветанова за бърза адаптация и Беатрис Спасова за високи спортни постижения в международни тенис турнири.
Госпожа Стефка Ралчева връчи грамота за отличен успех на Мария Стоянова от Vб клас, а спортни отличия получиха всички ученици от волейболния и баскетболния отбор на училището, представили ни на ученическите игри в града.

В VI клас госпожа Ани Иванова връчи грамоти за отличен успех , за високи спортни постижения и за участие в LAN Party School Edition 2013. Специални отличия получиха Михаил Гаргов и Александър Русев за системна работа, сериозно и отговорно отношение към учебния процес, както и Калина Магурева от 7. клас. Госпожа Катерина Трифонова връчи сертификати на участниците в LAN Party School Edition 2013. Поздрави участниците от Училищния парламент за проявената активност, организираните събития и благотворителните каузи, като връчи грамота на председателя на Парламента Мартина Майсторова от 7. клас.

С играта на въпроси и отговори учениците формулираха тези: Какво означава приятелство?, Какво означава щастие? и Какво означава успех? А с историята на младия плувец, бъдещ шампион, усетил на практика необходимостта от глътка въздух за живот, пожелахме на учениците за втория учебен срок:
Желанието за успех да е толкова силно, колкото глътката въздух за плувеца!


  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога