bgzh-CNendekkrutrukuz

Лятното училище се пренесе в Германия

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Лятно Училище "Малкият принц" - Тематична седмица - Великобритания

Децата от Лятно училище много се забавляваха в седмицата, посветена Германия.

{socialbuttons}

Научиха своите първи думи на немски език, запознаха се с известни личности от областта на музиката, литературата, физиката, философията. Всеки ден нова тема разпалваше любопитството им /за флага, герба, големите градове, провинциите, немската кухня/.

В петък децата поставиха последните щрихи върху своите проекти Германия с обобщителна мозъчна карта. Забавляваха се с песни, танци, плуване, тенис, конна езда. Предизвикателството ДЕЦАТА И ЕВРОПА ще продължи с Австрия от 16.06-20.06.2014 г. в училище "Малкият принц".


Лятното училище се пренесе в Германия - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога