bgzh-CNendekkrutrukuz

Лятно училище - Италия

01Авг2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Лятно Училище "Малкият принц" - Тематична седмица - Италия

През седмицата посветена на Италия децата от Лятното училище на "Малкият принц" истински се забавляваха като плуваха, играха тенис, яздиха коне и научиха много нови интересни неща за страната.

{socialbuttons}

Опознаха някои от най-известните забележителности в Италия, впечатлиха се от величествения Колизеум и гладиаторските битки, пътуваха с гондола из каналите на Венеция и рисуваха под звуците на Травиата в изпълнение на Тримата тенори. Изработиха красиви римски гривни, спагетени таралежи и различни морски обитатели. Научавайки за модата в Италия и опознавайки столицата на модата Милано, децата се превъплатиха в ролята на дизайнери и облякоха с вкус хартиени модели на кукли. В последния ден от нашата седмица децата сготвиха "спагетени чудовища" и вкусно си ги похапнаха.

С нашата последна седмица посветена на Италия лятното ни училище затваря врати. Но ние ще се срещнем пак през следващото лято, а до тогава бъдете усмихнати, щастливи, знаещи и можещи като децата от училище "Малкият принц".
Весело лято на всички!


Лятно училище - Италия - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога