Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Всички можем да летим

08Сеп2014

Всички можем да летим

 1522  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
"Всички можем да летим" с Частно училище "Малкият принц"

Арт галерия "Папийон" представя благотворителна изложба "Всички можем да летим" със съдействието на ученици на Частно училище "Малкият принц", ДЕБРА - България и Работилница за мечти "РАЗ ДВА ТРИ".

На 10 септември /сряда/ талантите от школата по рисуване към училище "Малкият принц", както и други деца - приятели на галерията, ще подредят 30 рисунки в галерия "Папийон".

Благотворителната им кампания е част от акцията "Всички можем да летим" в подкрепа на "пеперудените" деца.

Арт галерия "Папийон" е първата точка от Звездната карта на училище "Малкият принц", което през 2015г. ще чества своя 20-годипен юбилей. Възпитаниците на Частно училище "Малкият принц" вече няколко пъти участват в подобни благотворителни прояви. Тъй като генетичното заболяване на "пеперудените деца" е рядко и непредвидимо, са необходими много средства за лечение и възстановяване. За това каним всички ученици, учители и родители да подкрепят малките художници и "пеперудените деца"

Експозицията от детски рисунки за благотворителна акция "Всички можем да летим" ще бъде достъпна за откупки на 10 и 11 септвември 2014г. от 10:00ч. до 19:00ч., като началната цена на всяка дсетска картина ще бъде 50 лв.
Очакваме Ви!


Сряда, 10.09.2014г. от 17:00ч.

Изложбена зала на галерия "Папийон"
Варна, ул "Драгоман" 12 /до Куклен театър/

Всички можем да летим - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Подобни събития